Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ta vara på varje mysig sekund

Snart är årets första femdagars vecka över.

Det har varit en hel del ledigheter mellan jul och nyår samt att det var en röd dag förra veckan. Något som har varit riktigt skönt. Trodde att den här veckan skulle kännas seg men kan nu säga tvärtom. Imorgon är det redan fredag och det ska bli så skönt med helg. 

 

Här är några bilder som får mig att längta till fredagsmyset.

 

Jag är typ sugen på allt!

Vill äta skräpmat men även något vällagat. Ska köpa hem mina favorit chips, dipp, hallonsoda, Coca cola zero, choklad och lakrits. Ja imorgon efter jobbet när jag och barnen tar oss till affären.

Nu har jag städat upp här hemma så att allt är klart tills imorgon. För när vi kommer hem med allt gott så vill jag genast börja med fredagsmyset. Åh jag längtar redan och ska ta tillvara på varje mysig sekund under hela helgen.

Har ni några speciella planer inför helgen?

 

//PUSS

13 comments / Add your comment below

  1. Jag är i samma humör, vill äta allt just nu. God mat, nya maträtter, gamla favoriter, skräpmat, nya smaker när det kommer till snacks. Har velat prova de där karamelliserade rödlöks chipsen men inte hittat dem någonstans i närheten av mig. Snark!
    Min helg kommer bestå av att städa, plocka undan julen och även plugga lite då jag måste gå en 16 timmars kurs till jobbet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan