Personlig, Shopping, Vardag

Barbie

När Barbie hysterin började så tyckte jag bara det var löjligt. Ni har väll inte missat bilderna från biopremiären med filmen Barbie när influensers klädde sig som dockor. Min första tanke var då att nu vill alla se ut som Barbiedockor och det blir mer kroppshets.

Annars så tycker jag att alla får göra som dom vill så länge man mår bra av det. Har inte varit så insatt nu på senaste tiden och har inte sett något mer av Barbie-fans. Nu är det jag som har blivit löjlig för jag har två stycken rosa pyjamas set med Barbie.

 

 

Min tur att vara löjlig

 

Okej! Jag skulle aldrig vilja klä mig i rosa plagg till vardags men hemma funkar det alltid. Mina pyjamas set har jag använt i alldeles för många år och har blivit riktigt slitna. Så när jag kikade runt efter sovplagg på H&M så klickade jag hem två stycken set. Den ena består av en T-shirt med matchande shorts och den andra ett linne med matchande shorts. Men kan erkänna att jag fortfarande tycker att det är löjligt och därför ska jag börja med att sova i dessa löjliga sovplagg.

 

Nu till något helt annat!

 

Vad är det här för insekt?

 

Tyvärr blev bilden väldigt suddig men det var svårt att få en bra och skarp bild. Som ni ser så är det en insekt och den håller sig bara på taket i badrummet.

Varje kväll efter duschen så har jag öppet fönster i badrummet och stänger inte fönstret fören på morgonen. Då har denna insekt hittat in hem till mig och har ingen aning om vad det är? Har googlat men har inte hittat någon insekt som liknar den här.

Om någon av er vet vad det är för insekt så får ni gärna berätta det för mig. Den är nästan lika stor som en harkrank men har inga vingar. Själva kroppen är större och man ser två små svarta ögon och en liten ring längst bak. Den är grön, har sex långa ben och två antenner.

Eller kanske är det en blandras mellan två olika insekter? Typ en harkrank som har parat sig med en gräshoppa?

 

//PUSS