En snygg tröja till våren

 
Äntligen börjar förkylningen att avta då den har hållit i väldigt länge. Det är nästan så att jag har glömt bort om hur jag mådde förra veckan och sånt förtränger jag snabbt. Hoppas att jag kan komma igång med träningen igen nästa vecka och för säkerhets skull avvaktar jag tills dess så att det inte blir ett återfall.
 
 
Kolla in vilken söt tröja jag hittade på h&m:s hemsida och den finns även i andra färger. Ljusrosa plagg vill jag bära till våren och den här tröjan skulle bli perfekt. Jag gillar speciellt den breda spetskanten nedtill och kring v-ringningen framtill, samt detaljen med knyband bak i nacken.
Det skulle vara snyggt att matcha tröjan med ett par slitna jeans eller ett par svarta skinnbrallor. 
 Tröjan hittar ni här <—
 
Ni får ha en fin dag och vi ses senare mina sötnosar!
 
 
//PUSS
 

24 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.