Inte viktigt för mig längre

 
Egentligen skulle jag inte alls skriva om det här men kunde inte låta bli. Idag fyller jag år men sedan flera år tillbaka har jag inte direkt firat min födelsedag. Hellre vill jag fira andra som fyller år för min dag anser jag inte som viktig längre.
 
 
Idag för exakt 1 år sedan kom dessa vackra blommor hem till mig med ett blombud av min mamma och syster som bor 25 mil ifrån mig. Då blev jag riktigt överraskad eftersom uppvaktning är inte direkt en vana för mig. Då kan ni gissa om hur glad och överraskad jag blev!
 
 
 Förutom blommorna fanns det även en söt ask med smarriga chokladpraliner.
 
 
 
 Precis som förra året så är barnen hos mig på min födelsedag och det är allra viktigaste för mig. Vi gjorde inget speciellt på kvällen utan köpte hem pizza och en glasstårta. Ungarna trodde att tårtan skulle vara jättegod men det tyckte dom inte. Däremot gillade jag tårtan så det fanns att äta i flera dagar för min del. Tror att vågen visade några kilo extra efter det och det var typ min bästa present haha.
 
 
Ikväll har vi inte heller några speciella planer men ungarna tycker att en tårta är ett måste oavsett om vem som fyller år. Något gott ska vi förmodligen köpa hem men det viktigaste är att barnen är hos mig och att dom är snälla både mot mig och mot varandra.
 
Jag önskar er en fin dag och vi ses lite senare mina älsklingar!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Stort grattis på födelsedagen, finaste Netti! Hoppas du får en lika fin dag som förra året. Härligt att dina barn är hos dig och gott med tårta.
    Många grattiskramar från mig <3

  2. Heej! Jag har precis startat en bloggtävling och det vore superroligt om du ville vara med! Vinnaren kommer att få rabatter på mina egna skönhetsprodukter, en shoutout och så finns det möjlighet att starta ett samarbete med mig. Du kan läsa mer om det här; http://nouw.com/hannahoster/veckans-blogg-31784643. Kram <3 PS. Har du redan sagt att du ska vara med så kommentera flera gånger så är det större chans att vinnaren blir du!!

  3. Grattis på din dag! Jag är tvärtom, jag älskar, både min och andras, födelsedagar 🙂 Inte för paket eller liknande men för att få samlas med alla, äta gott och mysa 🙂 Jag älskar ju att baka också så det ger mig en anledning till att baka haha

  4. Nej men vad kul! 😀 Stort grattis i efterskott och klart din dag är lika viktig som alla andras <3
    Roligt att du hade barnen hos dig och tur att åtminstone du gillade glasstårtan!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan