Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Egen tid är viktigt

 

Att ha egen tid är väldigt viktigt och vissa har större behov av det och andra nästan inget alls. Jag är en av dom som har väldigt stort behov av det just för min återhämtning. Efter en arbetsdag är jag helt slut i huvudet att jag undviker att prata i telefon och sociala sammanhang. Ett undantag mina barn som är hos mig varannan vecka. Barnen är mitt allt och har dom knepiga läxor så kan det vara jobbigt då jag inte alltid blir till så stor hjälp men vi försöker att kämpa på och göra det bästa av situationen. 

Men nu handlar ämnet om mig själv och här har jag svarat på några frågor om egen tid.

1. Vad tittar du på eller läser på din egentid? Jag kollar gärna på någon film eller bläddrar i några tidningar. När jag har haft en stressig period så kan jag läsa samma mening flera gånger innan jag uppfattar om vad jag ens har läst så därför kollar jag hellre på någon film eller i en tidning med mycket bilder. 

 

 
 
 2. Vad har du på dig på din egentid? Oftast myskläder. 

3. Vilka är dina egentids skönhetsprodukter? Inte så många eftersom det är skönt att låta huden andas. Men någon ansiktsmask eller så passar jag på att färga ögonbrynen och ögonfransarna. 

4. Favorit nagellack just nu? Eftersom jag inte får använda färgat nagellack på jobbet så satsar jag på nagelstärkare. 

5. Vad äter/dricker du under din egentid? Det är väldigt olika beroende på vad jag är sugen på. Är det helg blir det gärna godis, chips eller nötter.

 

 

6. Favorit ljus just nu? Mina nya doftljus från H&M Home. 

7. Har du någonsin egentid utomhus? Det är när jag går ut och promenerar eller när jag shoppar på stan. 

8. Skulle du någonsin gå på bio själv? Ja varför inte men har ännu aldrig gjort det.

9. Favorit online butik? Det är många men om jag bara får välja en så väljer jag nelly.com.

10. Något mer? Vad mer gör du under din egentid? Bloggar, fotar, redigerar bilder, städar, vilar, gosar med kaninerna och mycket mer. 

 
 
Listan är lånad av blogglistan.se 

  

//PUSS

0 comments / Add your comment below

  1. Jag är jättedålig på att vara själv och ha egentid.? Men det är sjukt viktigt det håller jag med om! Om det så bara är någon timme. Kram

  2. Vilken rolig lista och jag gillar också egen tid, dock gillade jag det mer innan och vad mer beroende av det. Nu njuter jag av de få stunder jag få, dock är oftast min egna tid i stallet och den är superviktig för mig 🙂

  3. Jag kan tycka att det kan vara skönt ibland att ha en egen tid, men för det mesta blir jag lätt uttråkad. Någon timme eller två behövs för mig sedan vill jag inte vara utan min älskade pojkvän och han känner likadant då det kommer till mig 🙂
    Sv; ja, så skönt & välbehövligt. Tusen tack 😀

  4. Kul att läsa! För mig är egentid superviktigt, är ju introvert med ångest så jag behöver verkligen vara ensam rätt mycket. Jobbigt bara när man får sådan där "måste ha tyst och lugnt NU" när man är mitt i typ en släktträff eller nåt.. 😛

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan