Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Saknaden efter en egen trädgård

 
  Då är det redan tisdag idag och barnens far jobbar fortfarande i Norge.
Vi får se när han kommer hem och det finns en risk att barnen blir kvar hos mig mycket längre. Men eftersom ungarna tar sig själva till och från skolan så går det bra med mina arbetstider trots allt. Det blir bara lite stressigt på kvällarna med middag och läxor eftersom jag kommer hem senare under mina barnfria veckor.
 
 
Men vi får göra det bästa av situaationen trots allt.
 
 
 
Här visar jag några foton från balkongen och ni ser att jag får lite kvällsol om kvällarna ändå. Hellre det än tidigt på morgonen eftersom vi tillbringar mer tid ute om kvällarna. 
 
Men herregud vad jag saknar att ha en trädgård att pyssla med för det är verkligen terapi för själen. Att få plantera blommor, rensa ogräs, klippa buskarna, klippa gräset och mycket mer. Det kanske inte låter så jätte roligt men jag gillar det. Men det allra härligaste är när man bara kan gå ut och lägga sig i solen när man vill eller att bara sitta ute i trädgården med en kopp kaffe. Där jag bodde förut så hade vi förmiddagssol på framsidan och eftermiddagssol på baksidan så jag kunde sola hela dagarna om jag ville. 
 Men självklart trivs jag i min lägenhet med min stora balkong men att ha en egen trädgård är något speciellt enligt mig. 
 
Ha en fin dag och vi ses senare mina finaste! 
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

 1. Härliga bilder och vad stor balkong du ser ut att ha, det får inte plats ett miniland där i en pallkrage då som du kan pyssla om?☺ Kram

 2. Fin outfit och förstår att det blir stressigt för dig. Tur barnen är stora och kan gå till och från skolan själva iaf 🙂

 3. Egen trädgård är mysigt. Din balkong ser ut att vara stor och nära naturen med mycket sol. Jag skulle vilja ha två våningshus så vi kunde sova på balkongen som jag och mina kompisar gjorde som barn. Alltid önskar vi något som vi inte har just nu.
  Ha en bra tisdag, fina du.
  Kramis Kamilla

 4. Jag förstår verkligen den längtan. Jag önskar att också att vi hade både balkong och trädgård. Men vi har inget av det, så jag har börjat odla lite inomhus. Jag tänker att framtiden kanske erbjuder både det ena och det andra och så länge får en – som du säger – göra det bästa av situationen 🙂

 5. Förstår dig 110 % men balkong e ju inte heller så tokigt. Jag mår också bra av att jobba i trädgården. Borde göra det nu…Min bror e på sjukhus. Kramizar från mig ❤️❤️

 6. Oj vilken stor och fin balkong! Vilken tur att du har den nu när du inte har en trädgård. Förstår att du saknar trädgården och allt fix. Blommor är bland det bästa jag vet och finns det något härligare än att gå ut på tomten och mysa? Kram

 7. Knepigt när det blir så. Men skönt att de kan både ta sig till och från skolan, det brukar vara den hårdaste biten att få ihop lämningen/hämtningen och ens arbetstider. Så skönt det ordnat sig trots stressen med middagsbiten 🙂

 8. ja har jobbat me trädgårds arbete en hel sommar det är slitsamt fick gå upp 4 på morgonen och var hemma 6 på kvällen fem dagar i veckan somna som en stock när jag kom hem kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan