Allmänt

Skäggig man med klänning

 
För ett par veckor sedan kollade jag på TV-programmet Diggiloo och då var det bland annat Thomas DI Leva som uppträdde. Då började jag att fundera på en sak. En långhårig, skäggig man i klänning.
 
 
Är det därifrån Conchita Wurst som vann Eurovision song contest 2014 hittade sin inspiration? Visst finns det någon slags likhet i det fast i en modernare version?
 
 
 Jag älskar verkligen Conchita Wurst och jag skulle vilja träffa honom i verkligheten. Han verkar vara en snäll, gjordnära och ödmjuk person efter att hört en intervju om honom på tv. Låten som han vann med tröttnar jag aldrig heller på för den är så otroligt vacker. I sommar måste jag gå på någon Pridefestival för det är något som jag alltid velat göra men har inte haft någon möjlighet till det.
 
 
Ser ni någon liknelse mellan dom? 
 
 
//PUSS