Personlig

Är jag synsk?

 
Jag måste berätta en rolig sak som hände igår!
Det är så att min dotter behöver ett skrivbord och varje dag kollar jag upp begagnade skrivbord via nätet. Min tanke var att jag ville ha ett vitt skrivbord från Ikea i serien “Micke” och det gör inget om den skulle vara repig eftersom man enkelt kan klistra på dekorplast. 
 
 
Igår morse när jag gjorde mig i ordning på morgonen började jag helt plötsligt av någon konstig anledning tänka på det väldigt intensivt.
Efter en kort stund efter det plingade det i telefonen och det var från en köp- och sälj-grupp via Facebook. Då tänkte jag att “tänk om det är ett skrivbord för en gångs skull” och vad komiskt det skulle vara då?
Jag öppnade annonsen och det första jag såg var att det stod “skrivbord” haha. När jag klickade vidare på annonsen upptäckte jag att det var exakt samma skrivbord som jag var ute efter. Endast 100 kr eftersom den är lite repig. Haha snacka om att jag kände på mig något eller har jag blivit synsk?
Då kontaktade jag barnens far för att kolla om han hade möjlighet att hämta den eftersom den fanns i vår grannkommun. Det visade sig att han skulle jobba nära den kommunen just den dagen och då kontaktade jag försäljaren.
Det var först i kvarn som gällde så det var tur att jag kontaktade henne så snabbt. Barnens far hade bara möjlighet att hämta skrivbordet under dagen och försäljaren bestämde sig för att ställa skrivbordet på deras altan så att den kunde hämtas när som helst.
Allt blev liksom så himla smidigt och nu har tösen äntligen ett skrivbord på sitt rum!
 
 
Här är en bild på skrivbordet från annonsen och jag återkommer med färska bilder när allt är klart! 
 
 
//PUSS