Inredning

Från ett fönster

 
 I min dotters rum…..
 
 
….Har jag inte ställt in några levande blommor ännu men snart ska jag bege mig ut på jakt efter vackra, levande, gröna växter till hennes fönster.
 
 
… Men hon har ändå hemmets snyggaste fönsterlampa som egentligen var min julklapp som jag fick av min mammis.
 
 
Här ser ni en mer helhet av min dotters fönster som har ljusrosa gardiner.
 
Jag vet att jag tjatar mycket om våren hela tiden och det har jag gjort enda sedan i höstas haha. Därför har jag vår i mitt hem året runt förutom vissa små detaljer. Under mörka tider vill jag ha en massa ljuslyktor och ljusstakar som får lysa upp i mörkret och under de ljusare tiderna vill jag ha mera blommor i hemmet.
 
En sak som jag måste erkänna för er!
Varje år följer jag Melodifestivalen slaviskt då jag har koll på alla datum. Men igår upptäckte jag att första delfinalen börjar redan nu på lördag och det hade jag ingen koll på alls. Haha vilken tur att jag upptäckte det och nu har jag något roligt att se fram emot inför helgen. Första delfinalen är i Göteborg då de första sju deltagare är: Adrijana, Boris René, Nano, Charlotte Perrelli, Dinah Nah, De Vet Du och Ace Wilder.
 
 
//PUSS