Personlig

Det jag har och vad jag uppskattar

 
Ni som har följt min blogg en längre tid vet ganska mycket om min livssituation. Att jag inte trivs där jag bor, har det jobbigt med mig själv samt min ångest. Jag är medveten om att det är tufft och här på bloggen har jag inte skrivit om precis allt eftersom vissa saker kan jag inte dela med mig av. Det är alldeles för personligt. Men nu tänkte jag dra en lista på allt positivt som jag har och vad jag uppskattar.
Trots all elände så måste jag försöka att tänka positivt för det är lätt hänt att sådant glöms bort när man mår som allra värst. 
 
❤ Mina två underbara barn.
❤ Min lägenhet.
❤ Att jag jobbar dagtid raka veckor.
❤ Jag har världens bästa mamma och syster. Fast dom bor 25 mil ifrån mig.
❤ Mina bästa och närmsta vänner bor också 25 mil ifrån mig men dom finns alltid kvar.
❤ Jag har fast jobb.
❤ Jag är omtyckt på jobbet.
 
 En bild från i somras
 
❤ 
 
Listan blev inte så lång men jag kommer inte på så mycket mer just nu.
 
 
//PUSS