Ljuslyktor i likadana färger

 
Förra veckan när jag var inne på Hemtex så hittade jag två stycken löpare och några ljuslyktor. Två lila till vardagsrummet och två blåa till köket. Ni ser lite av ena duken under ljuslyktorna på bilderna och båda är likadana och ligger på köksbordet. Återkommer med bilder på helheten. 
 
 
 
 
Det är inte direkt julpynt men vill blanda lite för jag vill inte proppa hela hemmet med en massa tomtar, snögubbar och annat julpynt. Lagom är bäst för annars tröttnar jag för fort.
Att byta ut gardinerna inför julen är något som jag aldrig har gjort utan föredrar att endast byta ut inför våren och inför hösten. Palla att byta ut gardinerna tre gånger om året då jag blir imponerad av andra som gör det.
 
Fast jag måste erkänna en sak för er!
Redan i januari när allt julpynt försvinner så blir jag sugen på vårens trender inom inredning. Då är det ändå flera månader kvar tills vintern är slut då det blir en lång väntan och längtan för mig. Men väntar man på något gott så väntar man aldrig för länge!
 
Igår när jag kommenterade hos några av er som bloggar på blogg.se så kom det bara upp felmeddelanden. Hoppas att det inte fortsätter sådär idag också men antar att det är något tekniskt fel?
 
 
//PUSS
 

14 comments / Add your comment below

  1. Fina lyktor, jag är galen i ljuslyktors och har så många att jag inte ens vågar titta på nya i affärerna…hihi
    Det verkar vara krångel blogg. se, det har varit svårt på några bloggar, en längre tid 🙁
    Kram

  2. Fy samma här med kommentarerna! Blir lite galen!!!
    Så himla fint, lagom är bäst. När julen åker ut hos mig, strax innan nyår, så vill jag genast ha tulpaner och vår i lägenheten 😉

  3. Jag har bara gardiner i sovrummen så nu julgardiner för min del är det inget snack om. Lyktorna är jätte fina och visst kan man blanda fritt/ kramiz

  4. Det känns så skönt att få ha läst de du skriver, för det får en att inte känna sig så ensam i en sån här situation, och att man har svart på vitt att ersättning inte är nå sämre än bröstmjölken! Tack för din komentar verkligen det uppskattas! <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan