Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag rekommenderar verkligen Pinchos

 
 I lördags fyllde barnens fars syster år och då drog vi iväg till Pinchos en sväng och åt. Det passade jättebra med lite kontrast av julen och det var så mysigt. 
 
När vi kom dit så serverades det popcorn som aptitretare.
 
Jag gillar verkligen inredningen med dessa rosa flamingos.
 
Eftersom det var dagen innan julafton så var det inte så mycket folk där och därför blev det extra mysigt.
 
Jag beställde först tre rätter till mig och hamburgaren blev min favorit.
 
Ungarna tyckte också att maten var jättegod och det var roligt.
 
Vi vuxna blev så mätta av maten men ungarna orkade även med efterrätt på det. För er som aldrig har ätit på Pinchos förut så måste ni bara göra det!
 
När vi skulle åka hemåt var det 20 minuter kvar tills bussen skulle komma och då plockade jag fram kameran för att ta några bilder på barnen.
 
Några gruppbilder blev det och sedan ville ungarna ha bilder när dom hoppar. Här ser ni en suddig bild på lilleman i luften.
 
 Det var ett perfekt sätt att fördriva tiden med och då framförallt för barnen och dessa 20 minuter gick väldigt fort. När vi kom hem så tog vi det bara lugnt och spelade lite sällskapsspel innan läggdags.
 
Just det!
Jag fick även äran att prova på VR spel med VR glasögon och herregud vad häftigt det var. Jag satt i en bur under vattnet och kunde se mig omkring över hela rummet och det kändes så verkligt. Sedan åkte jag ner till botten i buren där det dök upp en stor läskig haj!
Hajen simmade emot mig och jag blev jätte rädd fast jag visste att det inte var på riktigt. När hajen hade bitit sönder ena delen av buren och kom emot mig åter igen så skrek jag! Just då trodde jag att hajen skulle äta upp mig haha.
Jag såg verkligen rolig ut och hörde hur alla skrattade åt mig i bakgrunden men kul var det. Skulle vara häftigt att ha ett sådant spel hemma men kan tänka mig att det är väldigt dyrt. Men ska kanske ta och kolla upp det ändå!
 
 
//PUSS
 

26 comments / Add your comment below

  1. Här i Uppsala har ett Pinchos precis öppnat för ett tag sen. Nyhetets behag är fortfarande stort så om man vill ha bord där måste man boka lång tid före. Jag har ännu inte varit där men efter alla tips man fått så måste man ju bara 🙂 Gott nytt år. Kram

  2. Nyligen gjorde jag ett första besök på Pinchos. Himla trevligt måste jag säga – och god mat! Jag besöker gärna den restaurangen fler gånger. 🙂
    VR är ett fascinerande spel. Vi har det här hemma och sambon är mycket förtjust i det Själv är jag liksom du aningen rädd, men det finns spel anpassade också till oss. 😉
    Önskar dig en god fortsättning!
    (Sent) Svar: Tack för kommentaren. Kul att du kan känna igen dig i hur det är att göra knäck, haha.
    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan