Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Garderobsfynd till nyår

 
 En skumpa som jag verkligen gillar så är det Asti! Jag har kvar julgodis som jag måste äta upp innan det blir gammalt och det passar perfekt till ett glas Asti.
 
 
Självklart dricker jag ur ett av mina fina vinglas från Carolina Gynning.
 
 
 
 
God kväll raringar!
Idag har jag rotat efter strumpbyxor, klänningar och smycken som jag ska ha på mig till nyår. Nu har jag bestämt mig för vad jag ska ha på mig och är nöjd med valet. Kändes onödigt att köpa nytt eftersom jag har så mycket att välja på ändå. Perfekt med garderobsfynd! Nu ska jag bara packa ner allt så att det är klart till imorgon.
 
Ska alldeles strax laga mat fast jag egentligen inte har lust. Men behöver frysa ner några matlådor och då slipper jag göra det på juldagen när jag kommer hem. Mitt hår behöver även tvättas, ska sätta på mig lösnaglarna och eventuellt lägga på mig en ansiktsmask.
Imorgon blir det att vakna ganska tidigt eftersom jag ska åka iväg på förmiddagen till en kompis där vi ska fira nyårsafton. Det ska bli så himla kul och ser verkligen fram emot det.
 
Ni får ha en mysig kväll och vi ses senare mina finaste!
 
 
//PUSS
 

23 comments / Add your comment below

 1. Gillar ett glas bubblande asti en varm sommardag….men tror nog jag har en liten flaska nu också….någonstans.
  Ska du åka långt till festen?
  Hur som helst, hoppas du får ett riktigt fint avslut på året och att du kommer igen med ny energi 2018,
  Kram

 2. Åh vilken nostalgi! Asti var den första skumpan som jag drack när jag för första gången skulle skåla in nyår med en alkoholhaltig dryck.. 🙂

 3. Bra när hittar det man ska ha i garderoben, så man slipper ut och stressa runt i butiker för att hitta nåt att sätta på sig 🙂
  Hoppas du får en fin nyårsafton! GOTT NYTT ÅR!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan