Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Snygga strumpbyxor

Så länge det ligger på några plusgrader ute går jag helst klädd i strumpbyxor med långa stickade tröjor. Jag tycker att det är både bekvämt och snyggt. Hos Lindex har det kommit in en hel del snygga strumpbyxor med olika grymma mönster och här nedanför är mina tre favoriter som jag inte hade tackat nej till. 
 
 
 
 
Det bästa är att Lindex har en kampanj just nu då man kan köpa tre par strumpbyxor och endast betala för två par. Bra va?
 
Alla dessa strumpbyxor kostar 99 kr/styck och du hittar dem:
 
här <—  här <—  här <—
 
 
/PUSS 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Super snygga! 😀
    förlåt om detta är irriternade för dig och förlåt att jag frågar men vad intresserar dig till att läsa en blogg? Är det en massa bilder eller massa tips? Just nu i min blogg har jag en fråga som jag hoppas att du kan ta dig en liten tid och svara på. Det är en enkel fråga 🙂 Tack och jag ber om ursäkt om du inte tycker om kommentarer som denna. Men jag vill så gärna veta .
    Jag har även ett inlägg som jag skrivit som handlar om mobbing, utseende osv. Skulle uppskatta det väldigt mycket och även om du skulle kunna skriva en kommentar med din åsikt om det hela. Tack och förlåt ännu en gång. Länk till inlägget ; http://iheartyoudarling.blogg.se/2015/november/ska-vi-acceptera-detta.html
    xo EmmaJ

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan