Skönhet

Rouge, bronzer och highlighter i ett

 
Egentligen var jag ute efter en liten palett med rouge, bronzer och highlighter i ett som kan följa med mig överallt utan att ta en massa plats. Denna palett klickades hem från fyndiq.se och när jag öppnade paketet var den mycket större än vad jag hade förväntat mig.
 
 
 
Runt 20 cm lång är paletten och det innebär att den är alldeles för stor för att kunna följa med mig på äventyr. Tur att den var billig :-D.
 
 
 
Annars gillar jag färgerna och paletten blir som en snygg inredningsdetalj som förvaras i min lilla tvättstuga tillsammans med övrig smink.
 
 
 
 
Annars då?
Äntligen är det helg, och det var riktigt gott med lite sovmorgon för igår var jag otroligt trött efter denna arbetsvecka. Ungarna har också varit trötta men nu har de också tagit igen sig. Alldeles strax ska jag göra en smoothie bowl och den här gången blir det en ny variant som jag aldrig har testat tidigare. Blir det gott återkommer jag med receptet samt bilder. 
 
Nu ska jag först dricka upp mitt kaffe men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS