Inspiration, Personlig, Shopping, Skönhet, Tips

Smink från Normal – Mina recensioner

För ett tag sedan visade jag för er mina köp från butiken Normal. Ni som inte minns hittar inlägget här <—. Då lovade jag er att dela med mig av mina personliga recensioner om två sminkprodukter som var hur billiga som helst. Nu har jag testat på dom så nu är det dags för mina personliga recensioner!

 

 

För att färska upp minnet så såg bilden ut såhär när jag visade upp mina köp. Nu får ni även se närmare bilder på ögonbrynspennan och paletten med highlighter och bronzer i ett. Vi börjar med pennan!

 

 

Denna ögonbrynspenna kostade bara 34 kronor och hade inga höga förväntningar. Som ni ser så påminner den om Anastasia beverly hills brow som kostar gånger flera så mycket. Det är en borste på ena sidan och formulan rullas ut så man behöver ingen pennvässare.

 

Nu har jag ingen bild på resultatet men kan säga att jag blev förvånade nöjd. Det var enkelt att applicera på ögonbrynen och gav ett naturligt resultat. Så den här kommer jag att köpa igen och rekommenderar den varmt. Finns såklart även i flera nyanser beroende på vilken hårfärg man har. Nu till paletten!

 

 

Som ni ser så är det palett med highlighter och bronzer i ett. Den kostade bara 45 kronor och hade inte heller några förväntningar. Men jag gillade den också!

 

När jag applicerade bronzern så såg det bara naturligt ut och nyansen passade perfekt till min hudfärg. Highlightern gav också en lagom glow som inte blev för mycket. Så den här paletten passar mer till vardags när man vill se mer naturlig ut. Något som jag hellre föredrar. Därför rekommenderar jag även den här produkten varmt.

 

Jag måste snart besöka Normal igen och testa mer av deras budget smink. Vill ni isåfall att jag fortsätter att dela med mig av mina personliga recensioner?

 

 

//PUSS