Personlig

Drömmen som aldrig blir sann

 
OBS! Detta är ett inlägg som jag hittade i min utkast som jag skrev för nästan 1 år sedan. Jag tycker att det var lite roligt att läsa om hur jag tänkte då och därför vill jag dela med mig av detta inlägg.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har varit förlovad två gånger under mitt liv men har aldrig varit gift. Innan jag träffade barnens far var mina största önskningar att få träffa den rätta, gifta mig och där efter skaffa barn. Jag vet att det låter som en saga men det var mina drömmar då. Men det viktigaste är att jag fick mina två underbara barn som jag älskar mest på denna jord. 
 
Eftersom barnens far bara ville förlova sig med mig accepterade jag situationen men hoppades ändå att han ville gifta sig med mig en dag. Ni som har följt min blogg en längre tid vet om att vi är separerade och därför är det tur att vi aldrig gifte oss.
I framtiden vill jag inte ha fler barn för jag skulle aldrig vilja börja om och jag har även funderingar på att sterilisera mig. 
 
 
 
Det som har med rubriken att göra är att jag fortfarande vill gifta mig och jag blir så ledsen hela tiden när jag hör andra prata om sina bröllopsplaner. Jag menar inte att jag vill gifta mig med vem som helst bara för att bli gift utan det ska vara av sann kärlek. Nu låter det som en saga haha men jag kan inte hjälpa att jag känner så. 
 
Minns ni inlägget när det var en person på jobbet som tyckte att jag var lik skådespelerskan Vivien Leigh från filmen Borta med vinden? Min första tanke var inte hennes utseendet utan då tänkte jag direkt på att hon aldrig blev gift och där ser jag våra likheter. 
 
 
 Bildkällor: Weheartit 
 
 
/PUSS