Samarbeten

Mitt drömbröllop

 Som ni kanske redan vet har jag aldrig varit gift men självklart har jag drömmar om det, hur det skulle vara, hur klänningen skulle se ut, miljön och mycket mer.
Om jag någonsin kommer att gifta mig i framtiden hade jag gärna velat ha mitt bröllop i ett vackert slott för det skulle vara en dröm för mig.
En lång vacker, självklart vit klänning, långt lockigt hår med en halv uppsättning samt en vacker blombukett i handen.
Via hemsidan kan man leta efter platser där man vill gifta sig och det är verkligen perfekt. Då sparar man en massa tid samt att du får en massa inspiration om det perfekta stället att gifta sig på.
Via smultronställen kan man välja mellan vackra hotell, romantiska herrgårdar eller sagolika slott som är utspridda runt om i landet för att passa just dina behov. Man kan ta del av anläggningarnas omsorgsfullt sammanställda olika menyförslag och upplägg eller utforma den stora dagen utifrån egna önskemål. Vad man än väljer så finner man personal med lång erfarenhet av att skapa oförglömliga minnesdagar.
Visst låter det för bra för att vara sant?
Har du planer på att gifta dig eller bara vill göra som mig med att drömma om ett vackert bröllop kan du kika in på smultronställlen.se <—
/PUSS