Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mitt drömbröllop

 
 Som ni kanske redan vet har jag aldrig varit gift men självklart har jag drömmar om det, hur det skulle vara, hur klänningen skulle se ut, miljön och mycket mer. 
 
 
 
Om jag någonsin kommer att gifta mig i framtiden hade jag gärna velat ha mitt bröllop i ett vackert slott för det skulle vara en dröm för mig.
 
 
 
En lång vacker, självklart vit klänning, långt lockigt hår med en halv uppsättning samt en vacker blombukett i handen. 
 

 

 
Har ni hört talas om smultronställen.se?
Via hemsidan kan man leta efter platser där man vill gifta sig och det är verkligen perfekt. Då sparar man en massa tid samt att du får en massa inspiration om det perfekta stället att gifta sig på.
 
Via smultronställen kan man välja mellan vackra hotell, romantiska herrgårdar eller sagolika slott som är utspridda runt om i landet för att passa just dina behov. Man kan ta del av anläggningarnas omsorgsfullt sammanställda olika menyförslag och upplägg eller utforma den stora dagen utifrån egna önskemål. Vad man än väljer så finner man personal med lång erfarenhet av att skapa oförglömliga minnesdagar.
Visst låter det för bra för att vara sant?
 
Har du planer på att gifta dig eller bara vill göra som mig med att drömma om ett vackert bröllop kan du kika in på smultronställen.se <—
 
Inlägget är sponsrat
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Vilket vackert slott. Där hade jag också gärna gift mig. Har ju varit gift en gång så det räcker för ett bra tag. Men hittar jag någon ny så skulle det vara spännande. Trevlig och Glad påsk önskar jag dig.

  2. Har aldrig sett mig själv en framtida brud till en partner faktiskt…
    Har redan upplevt den känslan att vara extra fint och ha fått blickarna efter sig genom min fantastiska kväll på studentbalen <33 =)…Den upplevelse räcker gott för min del! Ha det fantastiskt nu, kram

  3. Jag tillhör nog minioriteten av kvinnor som aldrig har fantiserat om ett bröllop, om jag någon gång skulle få för mig att gifta mig kommer det säkert bli spontant och i hemlighet och någon bröllopsfest blir det inte tal om haha. Sen får vi se man ska aldrig säga aldrig. Om jag träffar en underbar partner som drömmer om ett ståtligt bröllop kanske man får offra sig.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan