Personlig

Jag orkar inte mera

 
Det känns som jag bara skriver deppiga saker nu för tiden men det beror på att jag inte mår bra alls i min själ just nu. Av någon konstig anledning brukar jag alltid må som värst under oktober-november varje år. Speciellt runt min födelsedag som är 25/10. Första gången jag sökte hjälp till en beteendevetare var omkring för 12 år sedan på min födelsedag.
 
 

 

 Just nu vill jag bara gräva ner mig och bara försvinna men det kan jag inte göra. Därför ska jag tillåta mig att vara ledsen nu för det behöver jag och det känns som att jag har en sten i bröstet. Äntligen är det snart helg då jag kan få ur mig känslorna ordentligt utan att någon ser mig.
 
Om det plötsligt ekar tomt här på bloggen beror det på att jag tar en tillfällig bloggpaus. Jag vill sprida positiv energi och just nu kan jag inte det. Det finns några färdiga inlägg som kommer dyka upp under tiden och nu ska jag bara  försöka att ta en dag i taget.
 
Jag uppskattar verkligen era fina kommentarer då jag blir alltid lika varm i hjärtat när jag går in på bloggen och läser dom. 
 
 
 //PUSS