Personlig

Så himla tröttsamt

 
 
Som vanligt har veckan gått sjukt fort och efter den här arbetsdagen är det helg igen. Hela veckan har jag varit trött som ett as samtidigt som veckan har varit väldigt tuff.
 
 
På grund av snön har det tagit nästan dubbelt så lång tid att åka buss till och från jobbet då det har varit väldigt tröttsamt. Att komma försent till jobbet varje dag innebär minustid på flexen samt att jag kommer hem alldeles för sent varje kväll.
 
 
Eftersom jag har ungarna hos mig den här veckan blir jag ännu mera stressad då jag inte hinner med allt som behöver göras. När jag kommer hem är det bara att kasta sig över kastrullerna för att laga middag och jag märker också att ungarna är mycket tröttare då de är jätte svårväckta på morgonen och bråkar mycket med varandra på kvällarna. Att Donald Trump vann presidentvalet har inte heller gjort saken bättre. 
 
 
Halv fem stiger jag upp varje morgon samtidigt som jag har problem med sömnen varje natt och då kan ni förstå att jag vill ha helg nu!
Imorgon ska jag låta min kropp få sova så länge som den behöver för annars kommer jag vara grinig hela helgen och det vill jag inte vara. Inga måsten, inga krav och inga planer. Men ett prio är att städa bort allt kaos i hemmet som jag har samlat på mig under veckan och vi ska även baka pepparkakor. “Haha det innebär ännu mera städ och disk men det är det värt“.
Nu ska jag försöka att få fram lite positiv energi istället fast det känns typ omöjligt just nu och därför avslutar jag inlägget med ett peppande citat som passar mig.
 
 “När det är tuffa tider, och allt går emot dig, och det känns som om du inte kan hålla ut en minut till, ge inte upp, för det är just vid den tidpunkten allt kan vända“.
 
 
//PUSS