Shopping

Primer med matt finish

 
 
 Den här produkten från NYX blev jag väldigt sugen på att prova eftersom jag har otroligt fet hy. Jag är framför allt nyfiken på om det blir någon skillnad när jag befinner mig i varmare miljöer?
 
 
 

NYX Matte Finish Setting Spray

Det är en vattenbaserat spray Ett lätt, vattenbaserat spray som skyddar din felfria look mot temperatur-variationer, svett och annan luftburen förorening, och lämnar din hy med en fantastisk matt finish så du slipper applicera om din makeup. Detta härliga spray är perfekt för professionell fotografering, makeup-artister och alla makeup-entusiaster!

 Användning

Håll flaskan ungefär 10-15 cm från ansiktet och spraya jämnt över området du vill applicera produkten på. Dabba försiktigt med en servett om du får för mycket, och låt luft-torka för bästa resultat.

Det låter liksom för bra för att vara sant och jag återkommer med recessioner när jag har provat den!

 

//PUSS