Vardag

Upp med stakarna

 
Då det är andra gången den här veckan som jag visar upp smycken som jag gillar. Den här gången gäller det halsbandet som jag har på mig.
 
 
Det är en choker med två halskedjor i olika längder och den kommer från Gina tricot.
 
God morgon sweethearts!
 
Skönt att det är fredag igen och vi närmar oss inte vilken helg som helst. Det blir ju första advent på söndag och då ska minsann stakarna upp!
Förra helgen tjuvstartade jag lite med att hänga upp lite utan att tända men i helgen ska jag ställa in timer på all belysning. Det finns även lite pynt i förrådet som ska hämtas och det har jag hela helgen på mig att göra. Vi ska även baka lussebullar och jag ser fram emot att äta nybakta bullar med lite glögg till det.
Apropå glögg!
När jag kikade på glöggen inne hos Netto förra veckan upptäckte jag alla dessa konstiga smaker som finns nu för tiden. Polkagris, hallon/lakrits och något annat konstigt. Men jag funderar på att köpa hem något av det ändå eftersom jag blev lite nyfiken ?. 
 
Har ni smakat glögg med någon annorlunda smak?
 
 
//PUSS