Inspiration, Mode

Halsband med snäckor

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

Jag har tidigare visat för er några smycken med snäckor.

Här är halsbandet som jag glömde ha med på bild den gången. Det är en choker som är snörad med äkta snäckskal och en av dom är i metall med färgat guld. 

 

 

Halsbandet är så somrig och fin men har inte hunnit använda den ännu.

 

 

Halsbandet kostar bara 129 kr och du hittar den genom att klicka här <—

Mitt snygga mobilskal som blev med i bakgrunden hittar du genom att klicka här <—

 

Älskar att kombinera rosa med guld för det ser så lyxigt ut och därför är skalet som gjort för mig. Funderar på att måla mina semesternaglar i matchande färger till skalet för det skulle vara läckert. Men det är ett tag kvar tills dess och då får jag se om det blir så. Rosa, guld och snäckor är i alla fall mina sommar favoriter just nu.

 

Angående Eurovision Song Contest! 

Igår kväll kollade jag äntligen igenom alla bidragen på SVT play. Mina favoriter är Sverige, Nederländerna, Schweiz och Ryssland. Men ärligt talat är vårt bidrag bäst! Låten, rösten och framträdandet och John Lundvik är verkligen duktig. Annars gillar jag även Norges speciella låt. Men bara när den tredje killen som jojkar sjunger för det är liksom han som får hela låten att bli bra.

En sak till som jag faktiskt reagerade på! Det var att det var ovanligt lite naket. Annars brukar det vara en hel del nakenchockar under ESC men i år var det typ bara två bidrag som hade bara lite åt det hållet. Nu säger jag bara heja John Lundvik och ser verkligen fram emot kvällens final!

Ska ni titta ikväll?

 

//PUSS