Vardag

Lussebullar i olika former

 
 När vi bakar lussebullar blir det alltid i alla möjliga former istället för det klassiska. Det är mycket roligare med lite påhitt och det var bara låta fantasin att flöda. 
 
 
 I lördags satte jag på julmusik i köket medan vi bakade och det var riktigt mysigt. Tösen hade en kompis med sig som fick baka med oss.
 
 
Bullarna blev så himla goda.
 
 
När bullarna var färdiggräddade värmde vi upp glögg till provsmakningen.
 
 
 Nästa gång ska vi göra julgodis och då får vi se hur många olika sorter vi hinner göra då. Tänk att det redan snart är julafton och det känns väldigt nära nu. 
 
 Ikväll har jag julpynat lite till så nu ser det lite mysigare ut. Det har kommit in så mycket fint julpynd på Netto som jag kikade på och då fick lite mera belysning följa med hem för det behövs i sovrummen. Hoppas också att vaktmästaren kollar alla mina element imorgon för dom verkar trasiga. Har bara 16 grader hemma och det är fruktansvärt så jag hoppas att det blir varmare imorgon. Nu ska jag värma upp mig i duschen och sedan ska jag fortsätta att pyssla lite till.
Ha en mysig kväll och vi ses lite senare mina raringar!
 
 
//PUSS