Vardag

Vackra morgon

 
God morgon raringar!
Att vakna till en sådan här vacker himmel är hur underbart som helst. Då åker självklart kameran fram i högsta hugg för när himlen är så här vacker får jag absolut inte missa att knäppa några bilder. 
 
 
 
Det är så underbart att man kan vara ute utan jacka om dagarna och nu är det verkligen vår!
 
 
 
På min balkong har jag bara sol fram till klockan tio om förmiddagarna då det innebär att jag får passa på att dricka min förmiddags kaffe på balkongen.
 
Snart måste jag måste rusa bort till tvättstugan för att se om det finns någon ledig tvättid idag men det har jag svårt att tro. Alla passar liksom på att tvätta under helgdagar men har man tur så kanske någon ligger bakis och struntar i sin tvättid idag haha. 
 
Men ett absolut måste idag är en glass i solen och det är precis vad vi ska göra idag. Ha en trevlig dag och vi ses lite senare då jag tipsar om en grym tävling!
 
 
//PUSS