Personlig

Jag ska få hjälp

Det är en sak som jag har inte hunnit berätta för er!
 
I tisdags var jag på mitt första besök hos Regionhälsan för en bedömning om min psykiska ohälsa. De bedömde mig direkt att jag behöver hjälp och det känns så himla skönt. Jag har alltså gått runt med den här skiten i åtta år utan att ha fått någon hjälp och det hade dem svårt att förstå hur jag har klarat mig.
 
Men i det lilla samhället som jag tvingas bo i har inte hjälpt mig på grund av för lite resurser tror jag och de tyckte det var ännu konstigare att en läkare från vårdcentralen skrev ut medicin till mig utan att ens ha träffat mig och ingen uppföljning efter det heller.
 
Nu har de från Regionhälsan skickat en remiss men tyvärr kommer det att dröja till hösten innan jag får min första tid hos dem på grund av den långa kön. Men det känns ändå skönt att jag vet att det kommer bli av. Regionhälsan har även kontaktat min chef som föreslog att jag skulle söka dit efter att jag har brutit ihop på jobbet flera gånger.
 
Den stora orsaken till min psykiska ohälsa är långvarig stress då jag inte kan hantera det längre. Visst finns det många bitar som har hänt runt om kring under alla dessa år men grunden handlar om stress.
 
 

 
 
//PUSS