Raggmunkar och en selfies

God morgon bloggisen!
 I morse när väckarklockan ringde undrade jag först om vad som händer för jag var verkligen helt borta i huvudet. Det tog några minuter innan jag fattade att jag skulle gå upp och när jag väl gick upp var jag otroligt trött då jag helst ville gå och lägga mig igen.
 
  
 
 
Men nu sitter jag på bussen mot jobbet, barnen är lämnade på fritids, jag har fått i mig två koppar kaffe och jag känner mig någorlunda piggare än vad jag gjorde för ett par timmar sedan.
Här är en bild från i lördags då vi stannade efter halva bilresan för att käka lunch. “Som jag har skrivit tidigare var jag och pojkvännen bortresta över helgen till hans bror med familj“. Då valde vi raggmunkar med stekt fläsk till lunch och maten var så himla god.
 
 
 
Haha här ser ni även en selfies som jag tog på mig själv under bussresan i fredags när jag hade lite tråkigt.
 
Då är det tisdag idag som är veckans tråkigaste dag enligt mig men eftersom det väntas långledighet snart så känns det lite lättare. Nu ska jag återgå till mitt men vi ses lite senare mina underbaraste underbara!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Fin som alltid och hehe, känner igen den där förvirringen när väckarklockan ringer ibland! 😀
    Ha en skön kortare vecka, idag är det nästan onsdag kan man väl få säga? 😛

  2. Hehe jag känner mig altid fåning då jag tar selfies då jag är på offentliga ställen, tänkte ta ett på gymmet igår, men vågade ej haha

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan