Personlig

This is my love

 
 
 
 
För första gången lägger jag upp en bild på mig med min pojkvän här på bloggen och det fick bli en pussbild på oss som samtidigt är lite diskret. Jag vill liksom inte bjuda allt på en gång ju haha!
 
Han är en helt underbar människa som får mig att må så himla bra!
När det kommer till hans humor så får han mig att skratta hela tiden. Ibland så pass mycket att jag ligger ner på golvet och garvar ihjäl mig. Ni vet när man känner hur magmusklerna jobbar och att man knappt kan andas. Älskar den känslan!
 
Han är otroligt snäll och vill alla bara väl.
 
Vi har alltid haft otroligt lätt att prata med varandra då vi kan prata om allt mellan himmel och jord i timmar. Kommunikationen är liksom väldigt viktigt i ett förhållande och vi båda två är väldigt öppna mot varandra. Annars är vi väldigt lika på många sätt och det gör att vi förstår varandra väldigt mycket.
För honom är familj och vänner otroligt viktigt och det tycker jag är jättebra. Vill han ungås med sina kompisar så gör han det och vill jag umgås med mina gör jag det också. För man ska aldrig glömma bort sina vänner bara för att man har en partner. 
 
Trots att vi inte har möjlighet att ses så ofta som vi vill har vi det väldigt bra ändå. När vi väl ses tar vi vara på vår tid tillsammans och då blir det extra mysigt . Nu låter det som att vi har varit tillsammans i en lång evighet haha men det är just såhär det känns för mig.
 
Han är helt underbar för att han får mig att må bra, får mig att skratta till vansinne och är duktig på att säga fina saker till mig som jag inte var van vid att höra innan vi började träffas. 
 
Nästa vecka ska jag vara hos honom hela veckan ut och det ska bli så himla mysigt och ni kan gissa hur mycket jag längtar!
 
 
//PUSS