Att nätdejta!

 
Nätdejtning har liksom aldrig varit min grej eftersom man aldrig vet om det är seriöst eller inte?
I mina tidigare förhållanden har jag bara träffat killarna ute av en slump eller via vänner. Min tanke har alltid varit att träffar man någon via nätet så flörtar säkert killen fortfarande via nätet fast han är i ett förhållande. Att killen är nätberoende och går inte att lita på. 
 
 
 
Men nu har jag funderat lite!
Det är ju så att man lever bara en gång och varför inte registrera sig på någon dejtningsajt som en kul grej?
 
Den måste vara gratis för jag betalar inte för sådant känner jag. Självklart kommer jag lägga upp en så naturlig bild på mig som möjligt för annars kommer bara utseendefixerade killar att höra av sig och jag har själv aldrig gått efter ett utseende tidigare.
 
För att en kille ska få mig att bli intresserad så måste han få mig att skratta, tåla min humor, jag måste känna mig bekväm och vi ska kunna prata om allt mellan himmel och jord. 
Han behöver inte vara ett proffs på att laga mat utan åtminstone ha ett intresse för matlagning och kanske bakning. Han får inte vara en mammas pojke som inte klarar sig själv utan ska vara självständig med eller utan barn. Från mitt tidigare förhållande saknade jag faktiskt romantik eftersom barnens far är långt ifrån romantisk. Därför vill jag att även romantik ska finnas i bilden.
 
Men när vi kommer till utseende så faller jag alltid först för ögonen och blicken. Vill jag kolla in blicken en extra gång så har han redan fått mig på fall. Efter det kommer personligheten som jag redan har beskrivit. Det jag attraherar mig mest av är breda manliga axlar för smala axlar blir kvinnligt i mina ögon. Han behöver absolut inte vara vältränad men jag faller för manliga kroppar. Jag vet inte varför men jag har alltid gått igång på långhåriga killar fast ungarnas far är korthårig. Långt skägg och mustasch går bort men han behöver inte vara välrakad som en bebis hela tiden utan lite stubb är ju gulligt ibland.
 
Men som sagt så är personligheten viktigast och jag vill att han ska bry sig om mig och vilja vara med mig, men får absolut inte vara en toffel. Frihet är väldigt viktigt för mig och litar man på varandra till 100% så ska man även kunna göra saker utan varandra. 
 
Det var bara lite från mina tankar, funderingar och känslor men jag har liksom inga förväntningar. Jag tänkte bara registrera mig någonstans som en kul grej för att se vad det finns för människor där ute på nätet inom dejtningvärlden haha :-D.
 
Är det någon som har erfarenhet av nätdejtning? Kom gärna med tips eller erfarenheter så är jag väldigt tacksam!
 
/PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

 1. Av erfarenheter som jag har via andra som nätdejtat så tror jag tyvärr inte att man ska ha för höga förväntningar. Många vill bara ha sex andra är en helt annan person irl.
  När jag var 16 så chattade jag med folk all over Sverige men då chattade man för att man var vänner. Camade ibland och hade väldigt kul och man byggde upp en stark vänskap. dejta kan vara knepigare men jag tror absolut inte att de är omöjligt 🙂

 2. Jag har aldrig gjort det på de sättet utan precis som du träffat killarna av en slump eller genom vänner 🙂
  sv: Ja jag är supernöjd 🙂

 3. jag har aldrig haft haft något förhållande men hoppas det går bra för dig.
  Fundera också på att prova nätdejta nån gång och då vill jag göra som du nämner i texten att göra det på en gratis sida.
  Sv ja det är lite jobbigt mår bättre nu som tur har rört på mig och hoppas jag kan jobba i morgon kram

 4. Ja tror absolut på nätdejtning bara du är försiktig och inte träffar första bästa, och se till att träffa personen på en plats där det finns andra människor 🙂 lycka till!

 5. Tack snälla du, vad kul att höra att du tycker jag fått bra med muskler! 😀 De har växt en hel del och jag tycker det är så kul – och snyggt! 😀
  Go girl, kör på nätdejting! Jag har själv träffat mina killar via nätet. Första killen träffade jag på Lunarstorm när jag var 14, vi höll ihop 6,5 år och bodde ihop 6 år. Johan träffade jag också via nätet och vi höll ihop ca 2,5-3 år. Å sen hade jag en kortare romans i våras/sommar, vi träffades på en dejtsida. Å killen jag dejtar nu träffade jag också på den hemsidan. Så det är bara att köra på! Men var försiktig, personen är inte alltid så bra som han/hon verkar.. Det har jag erfarenhet från i våras/somras…

 6. nätdejting är så vanligt nu så det går säkert bra ska du se 🙂 och är han värd att satsa på så kommer han sluta surfa runt efter nya ragg. Tror man märker det snabbt när det börjar bli seriöst..

 7. Tycker absolut det är värt att testa! Jag träffade min sambo på nätet (dock inte på en sajt som var till för dejting). Flyttade till honom I USA 2 år efter vi börjat prata (och träffats en hel del då han bodde i Holland 1 av dem åren).

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.