Personlig

Viktiga punkter i ett förhållande

 OBS! Detta inlägg handlar om mina egna åsikter och tankar då jag bara skriver från mitt hjärta.
 
Angående punkterna ovanför 
Jag tycker att det här är så sant och jag tycker även att det gäller alla förhållanden över huvud taget. Därför vill jag dela med mig av det här för även om man inte har ett förhållande just nu så kan man fundera lite på dessa punkter. Då menar jag om man behöver fundera på det eller vill ha något seriöst.
 
 När man träffar en partner som det känns seriöst med tar man självklart lugnt i början för att inte skrämma varandra. Men när det har gått ett tag, förhållandet är seriöst och allt känns rätt så är dessa punkter väldigt viktiga för att förhållandet ska hålla. Ärlighet, trogenhet och att ha roligt tillsammans är otroligt viktigt men för att detta ska hänga ihop är kommunikationen viktigast. Det är liksom viktigt att man kan prata med varandra, som exempel om något känns jobbigt så ska man kunna lösa det tillsammans, dela, ge och ta. Frihet är väldigt viktigt det med eftersom annars kan förhållandet kvävas. Att kunna gå ut med sina kompisar utan sin partner måste tillåtas, för att om kommunikationen funkar och vi litar på varandra då finns det ingen svartsjuka eller osäkerhet med i bilden.
 
Jag vet att det är ett känsligt ämne för många och det är inte alltid lätt att hålla sig till dessa punkter hela tiden. Har man haft dåliga förhållanden lär man sig oftast av sina misstag och brister från både sig själv och exets sidor. Men sedan får man lägga det förflutna bakom sig för att gå vidare och absolut inte jämföra det förflutna med det nya. Det var precis så jag gjorde som yngre då jag var livrädd för att bli bedragen igen. Men det ska jag gå in djupare på i ett annat inlägg för detta inlägg handlade om dessa punkter. 
 
Som sagt det här kom bara från mitt hjärta då jag ville skriva av mig lite och ha en mysig lördag mina älsklingar!
 
 
/PUSS