Personlig

Semesterbilder från sommaren 2015

 
 
Förra året hade vi ganska tur med vädret under våran semester och den där hängmattan hade jag gärna legat i just nu.
 
 
Jag skulle gärna vilja sitta med en kall öl och trevligt sällskap på något mysigt ställe.
 
 
Men om vädret skulle bli lite sämre är museum bra alternativ.
 
 
Förra året besökte vi Sjöfartsmuseet i Göteborg en sådan regnig dag.
 
 
 
 
 
Det här är bara några av alla bilder som jag tog där inne och minnesbilder är alltid kul att kolla tillbaka på.
 
 
 På fredag börjar min semester men på grund av flytten kommer jag inte kunna resa bort någonstans i år. Det känns lite tråkigt men jag får göra det bästa av situationen istället.
 
 Av någon konstig anledning brukar alltid sista veckan innan semestern kännas som den längsta veckan på hela året. Men det beror kanske på att man är otroligt trött och längtar efter ledigheten. Igår trodde jag att det var torsdag och blev jätte besviken när jag upptäckte att det bara var tisdag. Idag träffar jag också min beteendevetare sista gången innan semestern för hon har semester samtidigt som mig och det är faktiskt tur för oss båda. Vi kommer att fortsätta träffas till hösten och det känns väldigt bra. Jag ska berätta mer om det i ett annat inlägg.
 
Ha en bra dag mina godingar och vi ses lite senare!
 
 
//PUSS