Shopping

En ny bikini

 
 
Här är en ny bikini från H&M som jag inte kunde låta bli att köpa till mig.
Jag har fortfarande inte hittat mina bikinis hemma för jag har ingen aning om vart dom är nerpackade någonstans. Förmodligen kommer jag att hitta mina bikinis när jag flyttar nästa månad men innan dess vill jag kunna sola och eventuellt bada. Fast man vet ju aldrig med detta väder längre men det vore rena oturen om det skulle bli skitväder under alla mina fyra veckors semester. 
 
Nu är det bara tre dagar kvar till min semester och det behövs verkligen nu för att jag är sjukt trött. Mina planer just nu är att packa inför flytten och att tillbringa en massa tid i skogen för att plocka blåbär och eventuellt svamp. Resten av tiden får bli spontana saker för mer än så hinner jag inte planera just nu.
 
Ni kanske har även märkt att jag har minskat med ett inlägg mindre om dagen. Jag kommer att fortsätta såhär sommaren ut tror jag men vissa dagar kanske det blir något extra. Egentligen borde jag ta en bloggpaus men eftersom jag älskar att blogga då det är som en avkoppling för mig så fortsätter jag ändå. Här framöver kommer det att handla mycket om flytten, inredningen i nya hemmet och andra personliga saker.
Det är ju så himla roligt att skriva om sådant tycker jag och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS