Personlig

Hemgjord pizza och en frappe

 
 
Igår gjorde jag en hemgjord pizza med ingredienser som jag aldrig har haft på förut. Det blev salami med vitlök, lök, riven mozzarella och färsk mozzarella. När det var cirka 5 minuter kvar av gräddningen la jag på den färska mozzarellan eftersom jag ville endast att den osten bara skulle smälta lite grann. Pizzan blev sjukt god och jag kommer garanterat använda samma igredienser igen.
 
 
Självklart gjorde jag även en smarrig frappe som blev en riktig sockerbomb. Jag vispade ihop kall kaffe, vaniljglass, lite mjölk och lite oboy. Toppade med vispgrädde och chokladströssel. 
 
 
Igår var det Car and bike meet i Askersund men jag valde att göra andra saker istället. Jag har redan fyllt 15 stycken kartonger och det finns hur mycket som helst att packa. Det blev även tvättstugan för mig och jag cyklade också iväg till en skog för att plocka blåbär. Då tänkte jag att alla andra är på Car and bike meet medan jag är i skogen och plockar blåbär haha. Men som jag har skrivit tidigare då ni vet att jag behöver egen tid just nu för jag orkar inte träffa en massa folk. Om några dagar ska jag åka till pojkvännen och förutom mina barn är det han som jag vill träffa just nu.  
 
 
//PUSS