Personlig

Det allra nödvändigaste

 
 
 
Hej på er mina godingar!
Idag har det varit strul med blogg.se och därför har jag inte kunnat blogga på hela dagen. Att det är söndag idag har jag typ förträngt eftersom jag har semester och från och med nu ska jag bli helt dagblind. Älskar den känslan haha!
 
 
Det känns liksom ännu bättre att ta bort väckarklockan från telefonen och att få vakna av sig själv varje morgon i fyra veckor är ju rena lyxen!
 
 
Just nu hänger jag i soffan med datorn i knät och funderar på att sätta på någon romantisk film från Netflix. Hela mitt hem är rena bombnedslaget just nu eftersom jag packar inför flytten men det orkar jag inte bry mig om haha. Jag är förresten väldigt nöjd med mina lösnaglar men är väldigt handikappad för att jag inte är van alls att ha längre naglar. Naglarna är ur vägen och det känns galet jobbigt. Min pojkvän sa att jag ska ta bort dom men nej sa jag eftersom naglarna är så himla snygga. 
 
Vill man vara fin får man lida pin
 

 
Haha självklart har jag gjort frappe igen för det är så sjukt gott!
 
 
 
Idag har jag även färgat hårutväxten och jag har mängder av bilder att visa för er. Nä inte bara på hårutväxten utan även på andra saker också haha.
Tidigare idag pratade jag med pojkvännen i telefon för egentligen skulle jag åka hem till honom imorgon. Men jag åker till honom på tisdag istället för att hinna lite ikapp här hemma. Som jag nämnde tidigare har jag stökat till extra i mitt hem under helgen och det känns som att jag har grejer precis överallt. Semester och flytt i ett är ingen bra kombination tyvärr!
 
Nu ska jag dricka upp min frappe och sedan försöka göra något nödvändigt om jag klarar av det men vi ses lite senare mina älsklingar!
 
 
//PUSS