Vardag

Dags för återhämtning

 
 
Igår när jag kom hem från jobbet fixade jag käk och gjorde det mest nödvändigaste hemma för jag hade verkligen ingen lust med någonting speciellt. Jag ville bara ha egen tid ta det lugnt utan några måsten. Sist jag var ledig en längre tid var förra årets semester under sommaren då semestern avslutades med en chock då barnens far ville separera.
Men det är inte om den händelsen jag tänkte skriva om utan jag menar att det är mycket som har tagit mig på krafterna under en länge tid. Därför behöver jag en längre ledighet och lite tid för mig själv.
 
 
 
Mestadels satt jag i soffan igår kväll framför TV:n och datorn då det var så himla skönt.
 
 
Jag rensade frysen på de sista glassarna då jag började med min favorit som är 88:an.
 
 
Strax efter åt jag en sista Nogger som kommer på andra plats bland mina favoriter. 
 
 
Jag hade faktiskt en bra anledning med att rensa frysen eftersom det är snart dags för flytt och då vill jag ha så lite som möjligt att packa ner från frysen. Haha och det har jag liksom inget emot!
 
Idag är det min första semesterdag eller vänta lite nu! På måndag börjar min semester egentligen enligt heroman på jobbet och det känns så himla skönt att ta bort väckarklockan från telefonen. Annars är väckarklockan inställd på samma tid måndag till fredag men nu kan jag vakna av mig själv. Inget fel med det haha!
 
Nu ska jag ta tag i denna dag men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS