Vardag

Att slippa störa grannarna

 
För att inte störa ungarna med min musik brukar jag lyssna på spotify via telefonen med hörlurar medan jag städar. Som ni har sett i ett tidigare inlägg har jag fått ett par trådlösa hörlurar men på bilderna har jag inte på mig dem. De trådlösa är mycket smidigare att använda för då slipper jag bära telefonen samtidigt som jag lyssnar på musik.
 
 
Jag äger inga extra högtalare till tv:n så det är inte roligt att lyssna på musik via tv:n för då blir ljudet så himla tråkigt. En till fördel med att använda hörlurar är att jag kan spela musik hur högt jag vill utan att störa grannarna och det känns väldigt bra. 
 
Herregud vad trött jag är efter denna kalas helg för barnen. Det känns som att jag skulle behöva en veckas återhämtning men nu har jag inte långt kvar till semestern. Jag har två arbetsveckor kvar och sedan har jag fyra veckors semester då jag kommer att flytta. Annars har jag inte planerat så mycket eftersom flytten kommer att ta mycket av min tid. 
 
Nu ska jag återgå här men vi ses lite senare mina raringar!
 
 
//PUSS