Personlig

Allt är emot mig

 
 
Det är mycket som går runt i mitt huvud just nu och alla planer bara skiter sig. Som ni vet är jag mitt uppe i en flytt, jag har varit sjuk och den här gången måste jag sköta allt själv. Förra gången jag flyttade var för snart ett år sedan då jag flyttade  ifrån barnens far mot min vilja. Då hjälpte han mig. Det är han som har sitt nätverk här där vi bor och när han backar och inte vill hjälpa mig så betyder det att jag måste klara allt själv.
 
Idag fick jag äntligen tillgång till lägenheten då samtalet kom klockan 12:00. Sedan dess har jag gått till den nya lägenheten med grejer fram till klockan 20:00 då jag orkade inte mer. Grannar i området sa till mig att jag måste vara rädd om ryggen haha. Envis som jag är så kunde jag inte sluta ändå.
 
Det jobbigaste är att jag inte kommer få någon hjälp alls med flytten för de som hade erbjudit sig kan inte hjälpa mig längre. Jag har ringt en flyttfirma men de kan inte heller lova något ännu. Det känns som allt går emot mig, min rygg värker, jag hinner inte laga mat, mina barn kommer på söndag. Just nu önskar jag att det händer ett mirakel.
 
 
 
//PUSS