Vardag

Naglarna från förra veckan

 
Förra veckan när jag var hos pojkvännen satt jag ute i solen och fixade mina naglar i en ny omgång. Den gången valde jag att lägga till glitter för jag blev sugen på lite glamour.
 
 
 
 
 
 
Här ser ni vilka nagellack som jag använde då det blev fyra stycken. 
 
Eftersom jag inte mår så bra just nu med förkylningen tillbringar jag väldigt mycket tid i soffan framför datorn. Då har jag passat på att kolla upp saker som behövs till den nya lägenheten och jag behöver en torkställning för att jag kommer ha egen tvättmaskin. Så himla skönt att få slippa boka tider i tvättstugan då det ger mig mera frihet. En ny matta till vardagsrummet behöver jag också samt två stycken taklampor till hallen. När jag väl har flyttat in kommer jag säkert upptäcka flera saker som jag behöver men det tar jag då istället.
 
Nu ska jag fortsätta att kika runt på heminredning men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS