Vardag

Nytt projekt på gång

 
God kväll mina godingar!
Vad härligt det har varit med en ledig dag mitt i veckan och idag har jag fått mycket gjort. Jag har en hörna i mitt hem som jag ska göra om till en walk in closet men det är inte färdigt än så därför visar jag bara två bilder på det som jag har börjat med.
 
 
 
Den här bilden blev mörk eftersom ljuset låg fel men det får duga ändå. 
 
 
 

Det är verkligen jätte kallt ute och det kändes verkligen när jag gick till och från tvättstugan. Eftersom jag känner mig lite krasslig så har det inte blivit någon promenad ute idag men det hade jag ändå inte hunnit med.

 
Jag har lagat två nya goda maträtter som jag ska dela med mig av så fort bilderna är fixade. Det har blivit ett nytt intresse för mig och jag kanske ska ha en ny kategori på bloggen där jag lägger alla mina recept och mat/bak-tips? 
 
Annars tillbaka till mitt nya projekt!
Att inreda med skor, kläder, väskor och accessoarer har jag alltid tyckt är snyggt och när jag levde med barnens far fick jag inte inreda som jag allra helst ville. Men nu när jag kan göra vad jag vill passar jag på att inreda på mitt egna sätt. 
 
Jag återkommer med fler bilder när allt är klart och vi ses lite senare mina finisar!
 
 
/PUSS