Vardag

Lördagsbestyr

 
Idag efter att vi hade vait ute och lekt i snön gick jag och stortjejen till Netto för att handla sådant som vi glömde handla igår. Ni ser på bilden hur fin hon blev inne på Netto! :-D.  Lillgrabben ville inte följa med så han var hemma undertiden. Netto ligger bara 2 minuter ifrån min bostad så vi var inte borta länge och han har blivit såpass stor att det går bra att göra så.
 
 
 
Den här glastavlan fick följa med oss hem och den här bilden skickade jag till min pojkvän haha. Snacka om att jag är löjligt kär och så här har jag aldrig betett mig förut för någon. 
 
 
 
När vi kom hem hade lillgrabben skapat bilar av ostbollar och snacka om att han är kreativ :-D.
 
 
Självklart hade han även skapat ett garage eller om det ska vara en biltvätt?
 
Nu passar jag på att blogga lite medan jag väntar på att springa bort till tvättstugan. Egentligen skulle jag laga mat nu men jag hade glömt bort att plocka ut kassler ur frysen igår kväll och just nu håller den på att tina upp. Bättre sent än aldrig som man säger :-D. Idag har jag även hunnit ta en massa bilder som dyker upp här framöver så fort bilderna är fixade på datorn.
 
Tack förresten för alla svar angående Photoshop! Men jag fick en ny undran? Det finns mängder av olika versioner och vilken ska man välja? Jag är jätte tacksam för era svar!
 
 
/PUSS