Vardag

Dagens tema blev olika fartyg

God kväll mina raringar!
Idag har det verkligen snöat och jag har inte sett så stora snöflingor på hela vintern. Det känns inte så roligt med en massa snö just nu men förhoppningsvis kommer inte snön stanna kvar.
 
 
Det var liksom länge sedan jag bjöd på en selfies som är tagen med telefonen och jag vet att den här bilden kanske är lite fjortis. Men äsch tänkte jag den här gången så därför bjuder jag på den här bilden ändå. 
 
Idag har lillgrabben haft feber och det är exakt 2 veckor sedan han hade feber senast. Om han fortfarande har feber imorgon så kan jag inte ställa upp med att vabba igen på måndag för då blir mina kollegor tokiga på mig. Förra gången vabbade jag i 2 dagar fast det inte var min barnvecka och den här gången kan jag tyvärr inte ställa upp med det igen. Jag har inte hunnit ringa barnens far för att berätta det men eftersom han brukar läsa min blogg slaviskt får han reda på det ändå via det här inlägget.
 
Men idag har vi haft en mysdag medan stortjejen har varit hos kompisar. Lillgrabben är helt tokig i Titanic och vi har sett hela filmen med Leonardo då han gillade filmen jätte mycket. Mitt i filmen somnade han men jag pausade för jag visste att han ville se när båten sjönk. Haha jag grinade för filmen väcker verkligen känslor! Just nu kollar vi på historian om Vasaskeppet och det är verkligen intressant. Nästa gång vi åker till barnens mormor som bor i Stockholm ska vi besöka Vasamuseet för sist var ungarna så små att de inte minns att vi har varit där. 
Idag har vi verkligen haft ett tema som bestod av olika fartyg och vi får se om vi hittar något mera intressant under kvällen.
 
Nu ska vi fortätta mya här men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS