Outfits

Överraskningsfest

 
 
 Jeans från hm // Topp från gina tricot // Boots från ellos // Väska från michael kors
 
 
God morgon mina raringar!
 
Har ni haft en underbar helg? Det har jag verkligen haft och helst ville jag inte att helgen skulle ta slut. Men nu är det måndag med en ny vecka som väntar med nya utmaningar. 
 
Det som hände i lördags var en överraskningsfest för pojkvännens brorsa som fyllde 30 år så därför skrev jag inget om det tidigare ifall han skulle få reda på det via rykten. Festen var hos hans svärföräldrar och han hade en ögonbindel på sig när han kom in. Jag fick sköta all fotografering under hela festen eftersom jag hade systemkameran med mig och det var bara kul eftersom jag älskar att fotografera. Vi åt även jättegod mat och efterrätten blev två olika tårtor och en kladdkaka som jag hade bakat. Festen blev riktigt lyckad och vi hade det jätte trevligt allihopa tillsammans. Trötta var vi igår men inte på grund av någon alkohol för jag och pojkvännen drack nästan inget men dock blev det mindre sömn. Vi var inte heller så många på festen utan det var bara familjen då det blev precis lagom. 
 
Denna sportlovsvecka startades med en febrig dotter så idag blev det VAB och förmodligen även imorgon. Nu ska jag passa på att greja lite hemma men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS