Outfits

Tipsrunda ikväll!

God Morgon på er alla glada!
Tänk att det redan är torsdag idag och jag kan knappt fatta att det redan är första advent nästa söndag. Vart tar liksom tiden vägen för nyss var det sommar känns det som!
 
 
 Jeans från åhlens // Skjorta från gina tricot // Linne från hm // Boots från skopunkten // Väska från michael kors.
 
 
 
 
Ikväll är det tipsrunda på fritids och eftersom vi inte hinner gå hem för att äta middag så tar jag med matsäcken till fritids. Jag är där en timme innan det börjar då vi kan äta på fritids i lugn och ro istället för att stressa hem för att kasta i oss något. Det blir mycket bättre för ungarna som tar helst all tid i världen när de ska äta och på fritids blir det liksom extra roligt för dem. 
 
Tack föresten för era fina kommentarer från inlägget “efterlängtad kärlek” som jag skrev tidigare i veckan. Det är alltid lika roligt att läsa era fina ord och jag uppskattar det verkligen ska ni veta!
 
Vi ses lite senare mina älsklingar!
 
 
/PUSS