Vardag

Från i torsdags

Bilder tagna med iphone
 
 
God kväll godingar!
 
Här bjuder jag på några bilder från i torsdags då jag och barnen hade bokat ett hotellrum i Örebro. Vi tog bussen in mot Örebro efter lunch och eftersom det var så vackert väder tog vi en fika i solen medan vi väntade på bussen. Det blev munkar med smoothie som ni ser på bilderna. Efter att vi hade checkat in på hotellet tog vi en promenad mot stan där det blev lite shopping. När vi blev hungriga satte vi oss på Coco Thai då vi beställde varsin buffé och jäklar vad mätta vi blev. Det blev mjukglass med kaffe till efterrätt och det lyckades jag få i mig ändå. Efter maten gick vi tillbaka till hotellet och la oss i sängarna framför tv:n med en massa godis.
 
Vi sov på hotellet en natt och det var riktigt mysigt. Dagen efter blev det hotellfrukost och en tur på stan efter utcheckningen. Ni ser på en av bilderna all vår packning som blev ännu större efter all shopping haha! 
Jag har även tagit en hel del bilder med systemkameran som jag återkommer med så fort bilderna är fixade på datorn.
 
Nu blir det duschen för min del men vi ses lite senare alla mina finisar!
 
 
/PUSS