Personlig

En blogglista

Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja? Jag tror att det skulle bli Gossip Girl eftersom de har så galet snygga kläder.
Vad ville du bli när du blev stor när du var barn? Jag sa alltid att jag skulle bli en rockstjärna :-D.
 
Vilken är din favoritdoft? Min deodorant från Rexona med doften tropical. Tyvärr säljs den doften endast under sommartiden.
 
 
 
 

Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du? Jag skulle samla ihop alla mina nära och kära för att pussas och kramas.

Vad gör du om 10 år? Då har jag förhoppningsvis flyttat ifrån Askersund för att ungarna är så pass stora att jag inte behöver bo kvar i hålan längre.
Hur skulle du hantera det om du vann 108 560 000 euro? Då skulle jag köpa mig ett drömhus där jag vill bo och blir det för långt ifrån ungarnas skola så har jag råd att betala taxiresor till och från skolan haha! Vi skulle även resa en massa.
Vilket är ditt bästa recept och varför? Att tänka positivt och att prata mycket med andra människor för det är det den bästa medicinen för själen.
 
 
 

Vad gör dig riktigt förbannad? När jag läser nyheterna.

Är du lik dig nu, som du var när du var liten? Nej inte alls för jag var ett litet barn då :-D.
Vilken svordom använder du mest? “Kuk” tror jag :-D. Min mamma brukade fråga mig “är du sugen eller?” och då kom jag på mig själv om vad jag hade sagt.
När var senast någon stötte på dig? Igår på affären nej just det! Senast var det i morse när jag var på väg till jobbet.
Vad åt du till middag senast? Spagetti med köttfärssås.
Är du blyg inför det motsatta könet? Nej, men om han är otroligt snygg kan jag känna mig generad, speciellt om jag får en extra lång ögonkontakt av snyggingen.
Diskar du din egen disk? Alltid!
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Nej det är inget krav från min sida utan det är upp till honom.
 
 
/PUSS