Allmänt

Världens goaste kelgris

 
Den här söta kissen brukar sitta och vänta utanför min dörr varje dag. Han är en riktig kelgris och det är just vad han är ute efter. 
 
 
Varje morgon när jag öppnar dörren för att bege mig iväg mot bussen sitter han där och väntar på mig. Det är svårt att slita sig bort från honom för han vill verkligen gosa och spinner jätte högt. Jag är så otroligt sugen på att skaffa mig en katt och den kattrasen som jag vill ha skrev jag ett inlägg om förra veckan. 
Tänk att få vakna varje morgon av att en mysig katt lägger sig över en och spinner. Risken är nog stor då att det blir svårare att ta sig upp ur sängen eftersom det är så himla mysigt.
 
 Nu ska jag ta mig en dusch och sedan ska jag lägga mig i nytvättade sängkläder fast utan en kisse eftersom jag inte har någon. Jag får kanske låna ett gosedjur av tösen min? 
 
 
//PUSS