Outfits

Ibland vill jag bara försvinna från allt

 
På senaste tiden har jag varit lite tyst om mitt privatliv och det beror på att jag inte är redo med att skriva om det. Annars har jag väldigt fullt upp med barnen, allt inför julen och saker runt omkring som gör att tankarna bara snurrar i huvudet. 
 
 
Här är förresten mina favorit ringar som är så enkla och stilrena.
 
 
Som ni ser så sitter ringarna på min högra hand och förlovad är jag inte haha.
 
 
 
Jag kan erkänna att jag har varit väldigt ledsen en längre tid och ibland känns det som att jag aldrig någonsin kommer bli lycklig. Det är liksom alltid något som tynger mig och vissa dagar vill jag bara försvinna från allt. Djupare än så vill jag inte gå in på om mitt privatliv för då blir det en hel roman. Men det var skönt att få skriva av mig lite om mina känslor och nu ska jag försöka att tänka på något annat.
 
Ha en fin dag mina älsklingar och vi ses lite senare!
 
 
//PUSS