Personlig

Nya känslor!

 
 
Godmorgon mina finisar!
 
Att det är redan torsdag och jag har det så roligt på jobbet och jag vill inte ha helg än :-D. Det som är mest sorgligt är att en kollega som jag gillar extra mycket ska sluta hos oss sista oktober och sedan flytta till Stockholm. 
 
Idag efter jobbet blir det gymmet igen och i tisdags när jag var där så var självklart den jobbiga killen där igen. Jag försökte undvika honom hela tiden men han lyckades ta kontakt med mig en gång men jag lyckades bli av med honom ganska snabbt. Nästa vecka ska jag byta träningsdagar till måndagar och onsdagar istället för det är verkligen jobbigt när han iakttar mig hela tiden och då stressar jag igenom hela mitt pass. 
 
Igår kväll var ungarna hos mig en sväng när deras far hjälpte mig att få upp några hyllor på väggarna. Herregud vad jag grät sedan när de åkte hem och nu känner jag att nya känslor börjar dyka upp inom mig. “Då menar jag barnen och inte deras far“. Men på fredag kommer barnen till mig igen och ska sova hos mig då jag har något att se fram emot inför helgen. Självklart blir det Idol och fredagsmys med en massa gott :-D.
 
Vi ses lite senare mina älsklingar!
 
/PUSS