Outfits

Full fart!

Hej på er mina godingar!
 
 
 
Byxor och boots från hm // Polotröja från gina tricot
 
Inatt har jag sovit mellan två barn då det har varit både mysigt och jobbigt. Lillgrabben har lyckats väcka mig flera gånger och han kom även åt en lampa i sömnen så att den ramlade ner i golvet och gick sönder i tusen bitar. Han sa “förlåt mamma” och då sa jag att “det inte gör något och att vi måste fortsätta att sova nu“. 
 
Stortjejen verkar vara fri från löss men jag ska fortsätta att kolla extra i hennes hår veckan ut ifall jag har missat något. 
 
Med andra ord har jag fullt upp med barnen och det blir verkligen kontraster i mitt liv då jag har barnen varannan vecka. Det är både härligt och jobbigt att sakna barnen när jag inte har dem hos mig men tyvärr är läget så här och jag gör det bästa av situationen. 
 
Nu ska jag återgå här men vi ses lite senare mina finisar!
 
 
/PUSS