Inredning

Första advent

 

Hej på er mina underbara!

 
Det känns som att jag har varit ifrån bloggen jätte länge eftersom jag har inte varit hemma i helgen då det endast har varit tidsinställda inlägg tills nu. 
 
 
 
 
Men idag har jag kommit hem och mina barn är hos mig eftersom det är deras tur att bo hos mig denna vecka. Det är så mysigt att mina älsklingar är hos mig igen och ikväll blir det mycket pussar och kramar. Just nu sitter de vid kökbordet och ritar medan jag lagar mat och snart ska vi tända adventsljusstakens första ljus.
 
 
 
Denna stilrena ljusstake köpte jag hos hemtex i veckan och jag är så nöjd med den. Grön marmor passar verkligen perfekt till mitt kök och jag ångrar mig inte en sekund. 
 
Nu ska vi alldeles strax äta men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS